TOM.jpg
Bonden.jpg
Borgmester.jpg
Oliver.jpg
Jackie_180815.jpg
DIANA_Portraet_150129_DK_3083b copy.jpg
Brammer_Hjort.jpg
Susanne_Claudia_.jpg
TOM.jpg

TOM NOACK


Tom Noack

SCROLL DOWN

TOM NOACK


Tom Noack

 

Født 1977, er søn af Susanne og afdøde Alex Noack.  Toms søster er Jackie Noack, som er gift med Norskovs borgmester, Martin Kierkegaard.

Tom er opvokset i Norskov og er gammel ungdomskammerat med Casper 'Bonden' Bondesen og Martin Kierkegaard. De tre spillede ishockey sammen og udgjorde den stærke A-kæde. En intens ungdomsforelskelse i Diana Bondesen blev afgørende for hans livsvalg. Tom måtte flygte fra Norskov og følelser, som var stærkere end ham selv. Han gik først i militæret, siden i politiet, hvor han har skabt sig en stor karriere.

Tom er et begavet og følsomt menneske, som aktivt bruger sin intuition i sit politiarbejde. Han forstår at lytte, både til omgivelserne og til sin egen indre stemme samtidig med, at han forsøger at efterleve et ideal om at respektere andre mennesker. I sit job er Tom bestandigt på en prøve, der må vise, om man kan være blid, uden at være svag; stærk, uden at blive hård; respektfuld uden selv at miste værdighed.

THOMAS LEVIN
Thomas Levin (født 1978) er uddannet i New York ved David Gideon, The William Esper Studio. Han debuterede på Teater Grob i 1997 og har siden spillet et væld af roller på teatret bl.a. på Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Grønnegårdsteatret, Mungo Park og Husets Teater. Det store gennembrud på filmlærredet kom i 2004 med 'Familien Gregersen'. På tv har han medvirket bl.a. i 'Rejseholdet', 'Krøniken', 'Taxa', 'Sommer', 'Lykke' og 'Borgen'. Han har også medvirket i 'Den Som Dræber', 'Lærkevej' og 'Lulu og Leon'.
I 2003 fik Thomas Levin en Reumert Talent pris, og i 2012 fik han Reumert prisen som Årets Bedste Dramatiker.

 

 
Bonden.jpg

CASPER BONDESEN


Casper Bondesen

CASPER BONDESEN


Casper Bondesen

 

Casper Bondesen, kaldet 'Bonden', er født i 1976 i Galten. Familien flyttede til Norskov i 1988, og han har arbejdet sig op fra en dysfunktionel familiebaggrund til en af Norskovs markante erhvervsfolk. Han er indehaver af entreprenørfirmaet Bondesen Byg og storsponsor af byens ishockeyhold.
Bonden er bror til Diana Bondesen. Han er gift med Claudia, en ti år yngre skønhed af serbisk afstamning og sammen har de datteren Lucia, som er Bondens lille prinsesse.
Bonden og Tom har ikke haft kontakt de senere år, men de var meget nære venner i ungdomsårene. Bonden mener selv, at barndomsvennen Tom og Toms forældre reddede ham og Diana fra at gå til grunde i de unge år. 

JACOB HAUBERG LOHMANN
Jacob Hauberg Lohmann (født 1974) er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2002. Han har været aktuel i flere teaterforestillinger – først på Aalborg Teater og siden på forskellige teatre i København. Har medvirket i flere film og tv-serier, blandt andet i 'En Kongelig Affære', 'Kapgang' og TV 2-serien 'Anna Pihl'. I 2016 har han en markant rolle i filmatiseringen af Jussi
Adler-Olsens krimi-thriller 'Flaskepost fra P'.

 
Borgmester.jpg

MARTIN KIERKEGAARD


Martin Kierkegaard

MARTIN KIERKEGAARD


Martin Kierkegaard

 

Martin er født i 1975 og er gift med Jackie Noack. Han er tidligere ishockeystjerne i Norskov White Hawks og byens populære borgmester på femte år.
Martin har altid rejst sig, når noget er gået ham imod. Som ung fik han tilbud om at spille i NHL, men måtte tage hjem fra Toronto på grund af en knæskade.
Martin er rundet af den norskovske arbejderklasse.
Selv er Martin blevet konservativ og ser sig selv som hele byens borgmester. Han er vellidt og visionær. Efter krisen ønsker han at redde byens fremtid ved at bygge et klimagymnasium - på den måde gør han både noget for byens unge og klimaet. Han er initiativrig, lokalpatriot og stolt af sin by.

CLAUS RIIS ØSTERGAARD
Claus Riis Østergaard (født 1969) er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1999, hvor han i dag er fastansat. Har medvirket i et utal af forestillinger, bl.a. ‘Guitaristerne’, ‘Hvem er bange for Virginia Wolf’ og ‘De tre musketerer’. Claus fik sit gennembrud på det hvide lærred i ‘Nordkraft’ og har efterfølgende haft flere store roller i film, bl.a. 'Cecilie' og 'Flammen og Citronen' og ‘Karla & Jonas’. Har også medvirket i populære tv-serier som 'Livvagterne' og 'Lærkevej’.

 

 
Oliver.jpg

OLIVER BONDESEN


Oliver Bondesen

OLIVER BONDESEN


Oliver Bondesen

 

Oliver er født i 1998. Diana er hans mor, og han har aldrig kendt sin far. Han har haft en hård opvækst i 'blokkene', hvor Diana i sine dårlige perioder nærmest har forladt ham til fordel for kokain og fester.  Først da Oliver som 11-årig blev taget fra hende og anbragt et halvt år på børnehjem, tog Diana sig for alvor sammen og svor at holde sig fra stofferne. På trods af den svære barndom elsker Oliver sin mor og vil gøre alt for at passe på hende.

Oliver er det nye unge stortalent på byens ishockeyhold, Norskov White Hawks. På grund af ordblindhed har skole og lektier altid været en udfordring, og han har det bedst på isen. Her er tingene enkle, og der er ikke så meget at overveje. Han har nogle gode venner blandt de lokale unge, men for ham er ishockey vigtigere end fest og ballade.

MATHIAS KÄKI JØRGENSEN
Mathias Käki Jørgensen (født 1994) er vokset op i Frederikshavn og blev student (HHX) fra Frederikshavn Handelsskole i 2013. Han har spillet ishockey i 1. division, og det var gennem klubben, han kom til casting på 'Norskov'. Mathias har altid interesseret sig for filmmediet og laver også små film selv som f.eks. kortfilm eller små reklamefilm til virksomheder. Han spiller en del guitar og står på wakeboard og snowboard. 'Norskov' er Mathias' debut som skuespiller, men han håber at kunne arbejde videre med skuespillet.

 

 
Jackie_180815.jpg

JACKIE NOACK


Jackie Noack

JACKIE NOACK


Jackie Noack

 

Jackie er født i 1975, søster til Tom Noack og gift med borgmester Martin Kierkegaard, som hun har kendt siden barndommen i Norskov. Hun har genrejst familiefirmaet Noack Træ som Noack Furniture og er bestyrelsesformand i Norskov White Hawks Erhvervsklub. Jackie er en dygtig erhvervskvinde, og en trofast støtte for Martin og hans arbejde for byen.

Jackie har et stærkt socialt talent, hun har evne til at tage ansvar og yde, og hun er god til at holde på hemmeligheder. Jackie er ikke den, der dvæler ved fortiden - hun ser fremad.
Men under overfladen lurer en stærk følelse af tab. Jackie savner at være tæt på sin bror, og hun savner det barn, hun ikke har fået. 


ANNE SOFIE ESPERSEN
Anne Sofie Espersen (født 1973) er uddannet fra Statens Teaterskole. Hun har, siden hun blev færdiguddannet, medvirket i en bred vifte af teaterforestillinger, bl.a. musicalen 'Den eneste ene' og ‘Cabaret’', teaterforestillingen 'Nick Cave' og 'Et dukkehjem'. Hun har medvirket i flere spillefilm bl.a. ‘Klassefesten’, ‘Hvidstensgruppen’ og ‘Frit fald’, og sidstnævnte har hun modtaget både Robert- og Bodil-nominering for. Er desuden kendt for at være en fast del af holdet i tv-showet 'Live fra Bremen', har medvirket i tv-serien 'Borgen' og TV 2-julekalenderen 'Ludvig og Julemanden'. Deltog sammen med Mads Vad i TV 2s 'Vild med dans' i 2011.

 
DIANA_Portraet_150129_DK_3083b copy.jpg

DIANA BONDESEN


DIANA BONDESEN

DIANA BONDESEN


DIANA BONDESEN

 

Diana er født i 1977 i Galten og flyttede med familien til Norskov i 1988. Diana er søster til Casper Bondesen og mor til Oliver Bondesen.
Som barn var Diana sjov og vild, og som ung var hun byens skønhed. Hendes ungdomskæreste var Tom, som hun kunne sno om sin lillefinger, indtil han til sidst fik nok og måtte flytte fra Norskov. Det har Toms søster Jackie aldrig tilgivet hende. Diana udviklede tidligt et misbrug og har siden haft svært ved at holde på job og kærester.  Oliver er hendes et og alt, og hun kæmper for at give ham den bedst mulige opvækst, selvom det er svært, og hun har måttet sande, at kærligheden til sønnen ikke altid kan overvinde længslen efter stofferne.
Rygterne om, hvem der er far til Oliver har været mange, men Diana har aldrig røbet sandheden. Hun har flere gange forsøgt at skabe en familie med en ny fyr, men har ikke haft heldet med sig. For Diana står Tom stadig som en lysende fantasi om den store kærlighed.

ANNEMETTE ANDERSEN
Annemette Andersen (født 1969) stammer fra Silkeborg, men tog i 1991 til Washington DC, hvor hun uddannede sig til skuespiller fra the National Conservatory of Dramatic Arts. Hun bor i dag i New York og arbejder med både film og teater og er medlem af Tim Robbins teaterkompagni The Actors' Gang i Los Angeles.

 
Brammer_Hjort.jpg

BRAMMER&HJORT


ULLA hjort &
Steen Brammer

BRAMMER&HJORT


ULLA hjort &
Steen Brammer

 

ULLA HJORT
Ulla er stationsleder hos Norskov Lokalpoliti. Hun er pragmatisk, god til sit arbejde og ambitiøs. Hun kommer fra Sønderjylland og er glad for at bo i Norskov. Hun har et hestestutteri og går til ridestævner i sin fritid.

METTE MARCKMANN
Mette Marckmann (født 1967) er uddannet på Statens Teaterskole i 1992. Har siden haft flere opgaver indenfor teater, sommerrevyer, børneradio og radioteater. Har også haft roller i film som 'Idealisten' og 'Kun en pige' og flere tv-serier, blandt andet 'Livvagterne', 'Riget' og 'Forbrydelsen'.


STEEN BRAMMER
Brammer er ægte nordjyde og har arbejdet hos Norskov Lokalpoliti i mange år efterhånden. Han husker tydeligt dengang, Tom var ung og blev taget i drengestreger.   Brammer har et lunt jysk gemyt og er godt kendt i det lokale miljø.
Han hader at gå i uniform - for som han siger, 'jeg er jo allergisk overfor polyester og slips'.

HENRIK BIRCH
Henrik Birch er uddannet på Statens Scenekunstskole i 1979 og har medvirket i en lang række teaterforestillinger, spillefilm og tv-serier, heriblandt 'Borgen', 'Forbrydelsen' og TV 2-serien 'Anna Pihl'. Var i 2015 biografaktuel i spillefilmen 'Idealisten' og vandt samme år både Bodilprisen og en Robert for 'Bedste mandlige hovedrolle' for sin præstation som Kesse i instruktør Søren Balles debutfilm 'Klumpfisken’. Søren Balle har også instrueret afsnit 6, 7 og 8 af 'Norskov'. 
Susanne_Claudia_.jpg

SUSANNE & CLAUDIA


CLAUDIA BONDESEN
& SUSANNE NOACK

SUSANNE & CLAUDIA


CLAUDIA BONDESEN
& SUSANNE NOACK

 

CLAUDIA BONDESEN
Claudia - født Claudia Ana Kostic - i Serbien. Dengang hun mødte Bonden, blev de stormende forelskede. De blev gift, og Claudia flyttede fra sin familie og til Norskov. Sammen har de en datter på fem år, og selvom Claudia har fået opfyldt mange af sine drømme, føler hun sig ensom. Hun prøver at gøre sin mand glad og leve op til hans forventninger, men det er ofte som om, hun gør noget forkert. Bonden arbejder altid, og hun ser for lidt til ham. At sidde alene med datteren i det store hus er ikke Claudias forestilling om et lykkeligt familieliv.

MARIJANA JANKOVIC
Marijana Jankovic (født 1982) er uddannet fra Skandinavisk Teaterskole og Skuespillerskolen ved Århus Teater. Hun har medvirket i flere film, blandt andet 'Alting bliver godt igen', som gav hende en nominering i 2011 til både en Bodil og en Zulu Award, samt 'Beast', 'Kvinden i buret', 'Lang historie kort' og den Oscarvindende kortfilm 'Helium'. Har også haft flere teaterroller og medvirket i flere tv-serier, bl.a. 'Arvingerne'. Spiller med i TV 2s familiejulekalender 'Juleønsket' 2015.


SUSANNE NOACK
Susanne Noack (født Friis) er af gammel nordjysk arkitektfamilie og sætter pris på dyder som pligt og flid. Sammen med sin mand startede hun i sin tid et lille savværk, Noack Træ. Det var tanken, at de to børn Tom og Jackie, skulle drive savværket videre, og derfor var det en stor skuffelse, da Tom søgte ind i politiet.
I dag er Jackie direktør, og det er på hendes initiativ, de har rebrandet fabrikken "Norskov Furniture". Jackie har mange visioner, men Susanne er hovedaktionær og bestyrelsesformand, og skal spørges om lov.

PIA JONDAL
Pia Jondal (født 1954) er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1980. Hun har siden haft en lang karriere indenfor dansk teater med roller i bl.a. teaterforestillingerne 'Den russiske familie' og 'Kvartetten', ‘En sælgers død’ og ‘Vildanden’. Har i en række roller vist sit musikalske talent – bl.a. i 'West Side Story' på Odense Teater og 'Dyveke' på Folketeatret. Har også medvirket i filmen 'Arven' og tv-serien ‘Hjem til fem’.