JACOB WINTHER
Jacob er født i Aalborg i 1978. Han har flirtet med HA men er aldrig blevet dømt. Har haft hashmisbrug i perioder. Jacob har aldrig fået gennemført de uddannelser, han er startet på, har klaret sig ved ufaglært arbejde og chaufførjobs og har nu fået autorisation som dørmand. Han kæmper for at bevare forholdet til Lisbeth Winther og deres seksårige søn Noah.


HENRIK REESE
Henrik er født i 1980 og har nærmest været kriminel lige siden, han er opflasket blandt pusherne på Christiania, og på div institutioner og plejefamilier. Blev morder som 17-årig, da han hævnede mordet på sin et år yngre bror, og sad inde til han var 24. Først afsonede han i Vridsløse, men det sidste år sad han i åbent fængsel. Har bl.a. boet i Pattaya og Rotterdam. 


KALLE KOSKINEN
Koskinen er født i 1965 i Nordsverige. Han er tidligere sømand, nu kendt svensk storsmugler, som fik en dom på 8 år, da han blev taget med et skib fuld af kokain i 2007. Koskinen har forbindelse til jetsettet i Stockholm og kender Bonden via Diana, som han mødte nytårsaften 1999/2000.
Koskinen afsonede også i starten af '00 en dom i